NETTBUTIKK, ERP- og logistikksystem

Som kunde av oss vil du få en fullverdig lager, logistikk og nettbutkksløsning. Foruten varer levert av oss, kan også andre varetyper gjøres tilgjengelig i løsningen. Egner seg f.eks godt for selskaper og organisasjoner med mange avdelinger og kostnadssteder, og en forventet omsetning via nettbutikk på minimum 300 000,-

Nettbutikkløsning integrert mot ERP system. Vi kan tilby automatiserte prosesser hvor lagerbeholdning hentes fra ERP systemet, slik at det til enhver tid kun er varer på lager, som selges i nettbutikken. Dersom det er ønskelig, kan vi tilby reskontrodrift med oppfølging av fakturaer. Varemottak/vareuttak, printing og pakking, kundeservice, innlevering til post og returhåndtering. Lager- og produksjonslokaler i Froland , med 4 500 m2.

Prosessflyt SAP opererer som masterdatabase på kunde og produktdata. Etter at produkt første gang er pushed til nettbutikken, kan de redigeres videre derfra om kunden ønsker ytterligere informasjon i butikken. Lager ordre og kundedata synkroniseres live mellom SAP og nettbutikk. Ordre inne før kl 13 leveres til transportør samme dag.

Priser avhenger av omfang og kompleksitet, men indikativt eks mva:

1)Etableringskostnad  kr 10000,-

2)Fast kostnad per mnd inkl rapportering:  kr 1700,- ( kan ev tilpasses etter behov ).

3)Lagerleie DHA kr 75,- / pall per. mnd

4)Plukk / pakk/ print / fakturering:

-Inntil 2 produkter       kr 20,-

-Flg produkt                  kr   5,-

-Fakturering                 kr 14,-

5) Utsendelse, porto- og fraktkostnader

Vi har svært gode avtaler med Posten/Bring/PostNord for innlevering av post- og servicepakker samt bedriftspakker i Norge.

Mulighet for distribusjon til Sverige og resten av verden også.

Hente- og Bringeavtale med Posten/Bring, pr mnd: kr 299,-

Pris pr pakke 1- 6 kg ( servicepakke, bedriftspakke dør-dør ) kr 80,-

Pris pr pakke 7- 35 kg ( servicepakke, bedriftspakke dør-dør ) kr 100,-