Design

Vi tilbyr design i alle produktkategorier,  både for profilering og OEM.

Vi er opptatt av å levere produkter med god funksjon og kvalitet, samtidig som at elementer i kundens profil gjenspeiles og blir en integrert del av produktet. Videre er det viktig å ha den nødvendige kunnskap om produksjon, slik at produktet kan produseres til en fornuftig pris.Vi designer profilklær, profilprodukter og arbeidstøy, samt OEM for en rekke kunder i forskjellige bransjer.

PROFILKLÆR OG PROFILPRODUKTER BØR IKKE FREMSTÅ SOM LØSREVET FRA ØVRIG PROFIL OG KOMMUNIKASJON

Profilproduktet skal være med på å underbygge og forsterke bedriftens profil og kommunikasjon, slik at budskapet og hvem som er avsender formidles klart og tydeliig.

GODT DESIGN BIDRER TIL DETTE. Et godt design er først godt nok når oppdragsgiver oppnår sin målsetning. Dette i sin tur fordrer at mottaker av et profilprodukt virkelig liker det, og benytter det. Profil Design Norge AS mottok i 2011 MERKET FOR GOD DESIGN i klassen industridesign av Norsk Designråd.

Se også NORSK DESIGN«Da STIHL besluttet å utvikle en sele for profesjonelle brukere av ryddesag tok de kontakt med Profil Design Norge. – Deres kreativitet og nytenking kombinert med våre bransje- og brukererfaring ble en perfekt kombinasjon, og ga oss et godt produkt. Vi lærte at design hører hjemme på alle arenaer, selv på en ryddesagsele, fastslår markedssjef Pål Virik Nilsen» 

DESIGN Merket for god design