By Post – hvordan lykkes i nettverk

Vi er glade i fotball men vi elsker også en god deal!

Når Bypost kom inn som partner i Stabæk Fotball blei vi straks nysgjerrige på deres tjenester, sier Ulrik fra Profil Design Norge. En kjapp telefon til Odd Magne Winge hos Bypost og vi landet raskt en god avtale om rabatt på pakker og en henteavtale fra våre lokaler på Torstad Gård i Asker. – «Hver uke så kommer det en BYPOST-bil med en blid sjåfør som henter våre pakker og vi får nå en mye bedre pris pr pakke enn vi hadde tidligere», kommenter rådgiver Ulrik Arneberg i Profil Design Norge.

Men det stopper selvsagt ikke der, for i ett partnerskap må man dra nytte av hverandres tjenester og produkter begge veier. Odd Magne hos Bypost spilte ballen videre internt til Veslemøy Kiste som er markedssjef hos Bypost, og fortalte om den nyopprettede avtalen. Med over 120 ansatte og nærmere 70 biler på veien er Bypost opptatt av både synlighet og profilering. Noe som har vært et fokusområde for Bypost helt siden oppstarten for over 15 år siden.

«Vi har sikret sjåførene våre med reflekser når høstmørket senket seg, julegaver til ansatte fikk vi laget opp og vi har delt ut mange paraplyer til folk i farta for å nevne noe av det vi har fått levert fra Profil Design så langt», nevner en fornøyd markedssjef Veslemøy Kiste.  

«Det er mye bra og flotte produkter hos Profil Design Norge, men noe av det som er ekstra bra er at vår sjåfør enkelt kan ta med seg vareprøver og bestillingen direkte tilbake til hovedkontoret. Det gjør at vi får levert alle produktene veldig raskt og effektivt», sier Veslemøy.

«Og det som er så bra med å være med i en partnerpool som hos Stabæk Fotball  er at nettopp slike gode dealer så enkelt kommer i stand. Det er så mye lettere å ta av røret og ringe når man har noe felles»,  avslutter Ulrik hos Profil Design Norge.

Begge parter gleder seg stort over dette samarbeidet og oppfordrer alle som er i ett nettverket om å være nysgjerrige på hverandre.

Her er våre 5 beste tips til hvordan å lykkes med jobbing i nettverk; 

  • Vær til stedet – vær synlig – vær nysgjerrig – vær engasjert.
  • Møt opp – gjerne på alle aktiviteter og arrangementer – i regi av nettverket
  • Ikke tenk bare hva du skal selge – tenk også innkjøp
  • Avtal uforpliktende møter – man har som regel allerede en døråpner
  • Få en oversikt over alle medlemmer i nettverker – jobb systematisk og knytt kontakter.

Lykke til!       Vil du vite mer, kontakt oss>>